banner564

Mehmet ve Onur yoğun bakımda

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda meydana gelen trafik kazasından 18 ve 21 yaşındaki iki genç ağır yaralandı

Mehmet ve Onur yoğun bakımda
banner598
Onur ULAĞ
Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 18 yaşındaki Mehmet Kabakulak ve 21 Onur Aşkar ağır yaralandı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre 18 yaşındaki Mehmet Kabakulak yönetimindeki KL 536 plakalı kamyonet Alayköy yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu anayoldan çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçtu.
Kontrolden çıkan ve takla atarak tarlaya savrulan araçta sıkışan sürücü Mehmet Kabakulak, ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Onur Aşkar ile 22 yaşındaki Emre Mansuroğlu olay yerine çağrılan itfaiye ve 112 sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, olay yerine çağrılan ambulanslarla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kazazedelerden hayati tehlikesi bulunan 18 yaşındaki Mehmet Kabakulak ile 21 yaşındaki Onur Aşkar yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı.
Hayati tehlikesi bulunmayan 22 yaşındaki Emre Mansuroğlu ise hastanede gerekli tetkiklerinin yapılmasının ardından kontrol amaçlı müşahede altında tutuluyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473