banner564

Mehmetçik’e buyurun

Cemil Sarıçizmeli ve beraberindeki heyet; Ömer Kalyoncu, Aziz Gürpınar ve Salih İzbul’u, Üzüm Festivali’ne davet etti

Mehmetçik’e buyurun
banner598



55. Mehmetçik Üzüm Festivali’ne hazırlanan Mehmetçik Belediyesi, Başbakan ve bakanlara ziyaretler yaparak festival hakkında bilgi verdi, festival açılışına davet etti. 
Başbakan Ömer Kalyoncu dün saat 11.00’de Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve Festival Komitesi üyelerini kabul etti.
İçişleri ve Çalışma Bakanı Aziz Gürpınar da Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve Festival Komitesi üyelerini kabul etti.
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Bakan Gürpınar’ı, 31 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Mehmetçik Üzüm Festivali’ne davet etti. 
Sarıçizmeli ayrıca, Sağlık Bakanı Salih İzbul’u da 31 Temmuz - 9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Mehmetçik Üzüm Festivali’ne davet etti.
Festival hakkında İzbul’a bilgi veren Sarıçizmeli, ülkenin en eski ve en köklü festivallerinin başında gelen festivalin bu yılki programının her zamankinden daha yoğun ve zengin bir içeriği olduğunu söyledi.
Sağlık Bakanı İzbul da Mehmetçik’in Karpaz bölgesinin çok güzide bir beldesi olduğuna değindi. Ülkede üzüm denince akla gelen ilk yerin Mehmetçik olduğunu belirten İzbul, Mehmetçik yöresinin üzüm ve üzüm ürünlerinin yanı sıra, turizm potansiyeliyle de ön planda olduğunu kaydetti.
Özellikle yaz aylarında turistlerden dolayı Mehmetçik bölgesinde ciddi bir nüfus yoğunluğu yaşandığına dikkat çeken İzbul, Mehmetçik yöresinde sürdürülen sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik ciddi projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473