banner564

Mormenekşe şenlenecek

“Enginar Köyünde Güzel” sloganı ile 3 gün boyunca devam edecek festival renkli görüntülere ev sahipliği yapacak 

Mormenekşe şenlenecek
banner598

 Gazimağusa’ya bağlı Mormenekşe Köyünde bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Enginar Festivali, 3 Mayıs’ta başlayacak. “Enginar Köyünde Güzel” sloganı ile 3 gün boyunca devam edecek festival renkli görüntülere ev sahipliği yapacak. Mormenekşe Kadınlar Birliği ve Festival Komitesi Başkanı Erşen Ummanel, festival komitesi üyesi Ahmet Özyaşar ve Mehmet Ali Onaç dün, Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret etti. Reşat Akar’ı çalışmalarından dolayı kutlayan festival komitesi, Akar’ı Mormenekşe’ye davet etti. Akar da komite çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, başkan ve üyelere başarılar diledi.

3 gün sürecek festivalde yok, yok!
Mormenekşe Kadınlar Birliği öncülüğünde Mormenekşe’de düzenlenecek ve 3 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da kortej ile başlayacak festivalde, halk dansları gösterileri, enginar yemekleri yarışması, defile, eko gün etkinliği, çocuk şenliği, sergi, minikler futbol turnuvası ve tavla turnuvası gibi etkinlikler yer alacak.
Festivalin ikinci ve üçüncü günleri konserler de yapılacak. 4 Mayıs Cumartesi gecesi saat 21.00’de Passnote konseri yapılacak. Festivalin son günü olan 5 Mayıs Pazar günü ise Öykü Gürman konseri yer alacak ve festival böylece son bulacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474