banner564

Nakit 10 bin ödedi

Husumetli olduğu okul arkadaşının evine balkondan girip kapıları kıran Fahid Alsaqer teminat ile serbest kaldı

Nakit 10 bin ödedi
banner598

 Gönyeli’de okul arkadaşı Abdulbari Salka’nın evine balkon kapısından girip kavga çıkaran ve bu esnada mutfak kapısına tekme atarak hasara uğratan Iraklı Fahid Alsaqer, şikâyet üzerine tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı. Üniversite öğrencisi olan zanlının daha önceden aralarında bulunan husumetten dolayı Abdulbari Salka’nın evine girip kavga çıkardığı belirtildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlının ‘mülke tecavüz ve kasti hasar’ suçlarından teminata bağlanması talep edildi. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Fahid Alsaqer’in 20 Ekim saat 20.30 sıralarında Gönyeli’de yaşayan Abdulbari Salka' ya ait eve kilitsiz vaziyette bulunan balkon kapısından içeri girdiğini söyledi.
Polis,  eve giren zanlının mutfak kapısına defalarca tekme atıp kırdığını, ardından yine balkon kapısından çıkarak olay yerinden gittiğini ifade etti. Şikâyet üzerine zanlının olaydan bir saat sonra tutuklandığını kaydeden polis, gönüllü ifade verip, suçlamaları kabul ettiğini söyledi. Zanlının üniversite öğrencisi olduğunu belirten polis, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, kefilin 100 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve 10 bin TL nakdi teminat yatırması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473