banner564

İlkokulu öğrencileri, Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Güzel bir gün geçirdiler

İlkokulu öğrencileri, Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti
banner598

   Merit ailesi, 100 milyon yıldır yaşam süren deniz kaplumbağalarının korunması ve tedavi edilebilmesi için tüm destek ve girişimlerini sürdürüyor.  Merit International Otelleri  bünyesinde bulunan Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi, 1 yılı aşkın süredir yaralı ve bakıma muhtaç  deniz kaplumbağalarının tedavi ve rehabilitasyonunu tamamladıktan sonra tekrardan ait oldukları denizlere kavuşmaları için çalışmalarına devam ediyor.

   Deniz kaplumbağalarını her yaştan insan ile buluşturmayı ve tanıtmayı amaç edinen merkez, bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza attı. Özellikle çocuk ve genç yaştan kitlelere ulaşmayı hedefleyen merkez, birçok okul ve eğitim merkezinin ziyaretlerine kapısını açtı. Merkezin son ziyaretçileri, Karşıyaka Merkez İlkokulu’nun öğrencileri ve eğitmenleriydi. Öğrenciler kadar öğretmenlerinde ilgi gösterdiği merkezde keyifli dakikalar geçti. Öğrenciler, deniz kaplumbağalarının yaşamı ve yaralanma sebepleri hakkında bilgi alma ve tedavi altındaki deniz kaplumbağalarını görme şansı yakaladı. 
   Merit Otelleri Sosyal Sorumluluk Projeleri Müdürü Silem Sargın Kara, merkezle ilgili şu bilgileri paylaştı:
       “Haftanın 7 günü 11.00 ile 18.00 arası ziyarete açık olan merkezimizde, her yaştan ziyaretçilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayız. Bu mutluluğumuz her geçen gün büyüyen ailemizle katlanmaktadır. Deniz kaplumbağaları ve doğaları hakkında toplumumuzun daha da bilgi sahibi olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473