banner564

Arap dünyasının starları Merit Royal’de sahne aldı

Dillere destan bir eğlence

Arap dünyasının starları Merit Royal’de sahne aldı
banner598

 Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel’de tatillerini yapan Arap ülkelerinden gelen yüzlerce konuk için özel bir gece düzenlendi.  Gecede ünlü şarkıcılar Cyrine Abdelnour ve Marwan Khoury sahne aldı. 

   Dünyaca ünlü Arap şarkıcı Cyrine Abdelnour’un hareketli şarkılarla başladığı programı, Kuzey Kıbrıs’ta adeta Arap rüzgârı estirdi. Arap müziğinin popüler ismi olan Lübnanlı şarkıcı Cyrine Abdelnour, ülkesinde “2002 Best Model of the World” unvanının da sahibi. Aynı zamanda ödüllü bir aktrist olarak Arapların gönlünü fetheden Abdelnour, özellikle “İnta Lamin” ve ‘Law Bass Fe Eanaia’ şarkılarıyla Kıbrıs’ta fırtınalar estirdi.
   Gecenin ikinci sahnesi Marwan Khoury’nin muhteşem performansı ile devam etti.  Birbirinden güzel hareketli şarkılarla temponun bir an olsun düşmesine izin vermeyen sanatçı, hayranlarını coşturdu. Khoury; üniversite yıllarında müzik kompozisyon yarışmasında ödül kazandı. Ödül, şarkıcıya eski Lübnan Cumhurbaşkanı Amin Gemayel tarafından verildi. 1988 yılında çıkan ‘’Kasak Habibi’’ adlı ilk albümünde Khoury, tüm şarkılarını kendisi yazdı, besteledi ve çaldı. 
   Majida El Roumi, Sabre Rebaï, Nawal Al Zoghbi, Assala Nasri, Najwa Karam, Fadl Çalkalayıcı, Elissa, Carole Samaha, Bassima ve Myriam Fares gibi sanatçıların hitlerini besteledi. Gece boyunca özellikle Arap kadın misafirler Khoury’e danslarıyla eşlik etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474