banner564

Nazara geldi

Bıyıklarıyla ünlü Mustafa Üstüntaş’ın hayvan barınağı rüzgarın şiddetine dayanamadı

Nazara geldi
banner598

Ömer KADİROĞLU
Dikmen Belediyesi’ne bağlı Dağyolu (Fota) köyünde önceki gün saniyeler süren şiddetli rüzgâr ‘Damat’ lakabıyla bilinen Mustafa Üstüntaş isimli vatandaşın maddi zarara uğramasına neden oldu. Bir anda başlayan ve kısa süre yaşanan şiddetli rüzgâr nedeniyle Üstüntaş’ın evinin yanında bulunan mandıranın telleri, çinkoları ve blok duvarları yıkıldı.  Mandırada bulunan hayvanların olaydan sağ kurtulması ise Üstüntaş’a bir nebze de olsa teselli verdi. Diyalog’a konuşan Üstüntaş, “Ne olduğunu anlayana kadar mandıra yerle bir oldu” dedi.
Üstüntaş konuşmasının devamında yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: “Önceki gün evin önünde bulunan araçtaki arpaları torbalara doldururken şiddetli bir rüzgâr esti. O kadar çok şiddetli bir rüzgârdı ki kış aylarında bile böylesi görülmedi. Ne oldu ne bitti diyene kadar rüzgâr durdu ancak geride bir enkaz bıraktı. Evimin yanında bulunan ve içerisinde hayvanlar bulunan mandıra yerle bir oldu. Mandıranın çinko olan çatısı uçtu blok duvarlar yıkıldı. Bir anda başlayan ve kısa süren şiddetli rüzgâr mandıradaki çinkoları adeta bir poşet gibi yerinden söküp gökyüzüne çıkardı. Çok şükür ki ne hayvanlara ne de çevrede bulunan evlere herhangi bir zarar gelmedi ancak hayvanlarım için yeni bir yapmak durumunda kaldım. Yıkılan blokları bölgeden kaldırdım ve yeni bir mandıra için çalışmaya başladım. Bu durumun tekrar yaşanmamasını dilerim…”


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
?
? - 4 yıl Önce

Sayin diyalog ekibine bu muhim haberi bizlere ulastirdigi icin cok teskkur ederiz. Bu arada sakali cok uzun bir amacmiz var o da gecen gun esege binerken dustu , onu da yazin lutfen.

alı
alı - 4 yıl Önce

çok muhım bır haber benımde gotu sınek ısırdı onuda yazın

?
? @alı - 4 yıl Önce

Sayin Ali Gotunuzun hangi tarafini sinek isirmistir ve kizariklik var mi? Nu bilgileri lutfen kisa zamanda bizlere bildirirseniz yarin ana haber bulteninde yayinlayacagiz. Iyi kasinmalar dilegiyle. Diyalog editoru. :)

Cok haklisin valla yapacak haber bulamiyorlar artik salatalik haberleri sunuyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473