banner564

Ne dinliyor ne ayrılıyor

Sadece 11 haftalık hamile eşini hastane önünde dövmekle suçlanan Abdülhalim Öztürk kendini savundu:

Ne dinliyor ne ayrılıyor
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi önünde meydana gelen olayda Abdulhalim Öztürk’ün 11 haftalık hamile eşini darp ettiği öne sürüldü. 
   Şikayet üzerine Kadına Şiddete Karşı Mücadele Ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı hakkında soruşturma başlatıldı. Zanlı polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmezken, dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Kadına Şiddete Karşı Mücadele biriminde görevli polis memuru, zanlı Abdulhalim Öztürk’ün 18 Ocak tarihinde saat 10.00 sıralarında Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servis önünde eşi S.Ö. ile aralarında çıkan sözlü tartışma esnasında tekme atarak , darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının bacağına tekme atarak darp ettiği eşine, “Sen benim karım değilsin, gözümden çıktın. Kardeşin bundan sonra seninle ilgilenecek" sözlerine sarfetiğini açıkladı.

“6 yıldır sorun yaşıyorum…”
   Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri bulunduğunu belirterek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. 
   Mahkeme talep edilen süreyi onaylarken, söz hakkı verilen zanlı darp suçlamaları kabul etmedi. Zanlı, “Karımla 6 yıldır sorun yaşıyorum. Ailemi istemiyor ve beni dinlemiyor. Sürekli kavga ediyoruz. Ayrılmak da istemiyor. Ayrıca ben ona vurmadım, sadece ittirdim” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473