banner564

Öfkesine hakim olamadı

Kavgalı maçta polis memuru Ahmet Koç’u darp ederek elini kıran Gökhan Konyalıoğlu tutuksuz yargılanacak

Öfkesine hakim olamadı
banner598
 Gönyeli’de Pazar günü Ortaköy Futbol Takımı ile Karşıyaka futbol takımı arasında gerçekleşen maç karşılaşması olaylı bitti. Maçın sonuna doğru her iki takımın taraftarları sahaya indi. Çıkan olaylara polis müdahale etti. Olaylar esnasında Gökhan Konyalıoğlu, polis memuru Ahmet Koç’u darp ederek elini kırdı. Gözaltına alınan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
   Duruşmada ,Ortaköy -Karşıyaka futbol takımlarının Pazar günü yaptıkları maçta Betlike olay çıktığı, maçın bitimine doğru çıkan olaylara müdahale eden polis memurlarından Ahmet Koç’un zanlı tarafından darp edildiği açıklandı. Polis,zanlının Ahmet Koç’u yere iterek görevinden men ettiğini, daha sonra sol eline ayağı ile basıp tarak kemiğinin kırılmasına neden olduğunu söyledi.

Teminata bağlandı

  Zanlı hakkında vahim zarar suçlamasıyla başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.Mahkeme,yurt dışına çıkış yasağı ve bir kefilin 40 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlıyı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474