banner564

Öfkesine yenildi

Eski eşi ile çocuk yüzünden kavga eden Ali Kastanbollu demir sandalye ile saldırdı

Öfkesine yenildi
banner598

Lefkoşa’da gece yarısı yaşanan olayda eski eşi ile çocuk yüzünden kavga eden fitness antrenörü Ali Kastanbollu olay çıkardı. 
Gece yarısı ‘çocuğu neden geç alıyorsun’ diyerek tartıştığı eski eşini darp eden, boğazını sıkıp demir sandalye ile saldıran zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada iddiaları aktaran polis, 25 Mart 2020 tarihinde saat 00.10 sıralarında Lefkoşa’da zanlı ile eski eşi arasında çocuk yüzünden tartışma çıktığını söyledi. Polis, zanlının eski eşine elleri ve ayakları ile vurup, boğazını sıkıp, saçlarından çektikten sonra demir sandalye ile omuzlarına ve sırtına vurmak sureti ile ciddi şekilde darp ettiğini belirtti.
 Polis, olayın ardından zanlının tutuklandığını, darp edilen kadının ise doktor kontrolünden geçirildiğini ifade etti.

Kadının vücudunda darp izine rastlandı
Polis, doktor kontrolünde kadının vücudunda darp izine rastlandığını belirtti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, 300 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartı ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Türkiye vatandaşı
Türkiye vatandaşı - 4 yıl Önce

Bu İstanbul sözleşmesi İslam ailelerine bir haçlı dayatması lanet olsun müslüman erkekleri aşagliyan bir aşaglik hüküm ve karar dır bu sözleşmenin bir an önce iptal edilmesine bütün yetkililere çağrıda bulunuyorum ki ne demek kadının beyanı asıl dir yuh beee

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474