banner564

Okullara ziyaret başlatıldı

Girne Genişletilmiş İlçe Emniyet Kurulu çalışmalarını sürdürüyor

Okullara ziyaret başlatıldı
banner598
Girne Genişletilmiş İlçe Emniyet Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda okulların daha güvenli hale gelmesi için Girne Kaymakamlığı, Girne Belediyesi, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Girne Polis Müdürlüğü ile işbirliğinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Girne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve Girne Polis Müdürü Ali Adalıer, önceki gün Girne Anafartalar Lisesi, Girne 23 Nisan İlkokulu ve Girne Maarif Anaokulu’nu ziyaret ederek, okul yöneticileri ile bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerde, okulların daha güvenli hale gelmesi amacıyla kamera sistemleriyle donatılmasına yönelik gerekli adımların atılması, okul idarelerinin yaşadıkları sorunlar ve okul çevrelerinde risk oluşturabilecek konular ele alındı. Ziyaretler sırasında uyuşturucuyla mücadele konusunda öğrenci ve aile eğitimleri konuları da görüşüldü.
Okullardaki mevcut kamera sistemlerinin potansiyeli ve eksiklikleri konusunda yerinde incelemelerin yapıldığı ziyaretlerde, okul içlerinde ve çevrelerinde özellikle uyuşturucu konusunda yaşanabilecek olumsuzlukların önlenebilmesi için işbirliğinin çok daha üst düzeye çıkarılmasının önemi üzerinde duruldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473