Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü, Yeniboğaziçi Belediyesi, Yeniboğaziçi Çocuk Belediyesi ve Mağusa Ravelin Lions Kulübü Derneği iş birliği ile 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında bir farkındalık etkinliği düzenlendi.
Yeniboğaziçi Belediye Parkı'nda başlayan etkinlik, çocuk hakları bildirgesi okunması ve çocuklara bildirinin dağıtılması ile devam etti. Etkinlikte ilk olarak Yeniboğaziçi Çocuk Belediyesi Başkanı Sevilay Öztemiz konuşma yaptı. Öztemiz, açıklamasında “18 yaşını henüz doldurmamış olan her birey bir çocuktur. Biz geleceğin yapı taşlarıyız. Bugün öğrendiklerimizle geleceğe umut ve ışık olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Yalnızca bir gün değil her gün bizim de haklarımızın olduğunu ve bu haklar doğrultusunda huzur ve refah seviyesinde yaşamayı hak ettiğimizi vurgulamayı kendime bir borç bilirim. Dil, din, ırk, renk fark etmeksizin dünya üzerindeki her çocuğun hakları vardır. İnançları veya görüşleri fark etmeksizin her çocuk mevcut haklardan yararlanmalıdır.” ifadelerini kullandı.
Mağusa Ravelin Lions Kulübü Derneği Başkanı Çiğdem Duvarcı, konuşmasında etkinliğin önemine dikkat çekerken, bu tür anlamlı organizasyonlarda iş birliklerinin devam etmesini temenni ederek, çocuk haklarına her zaman sahip çıkılması ve korunması gerektiğine vurgu yaptı.
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar ise “Çocuklarımız geleceğimizdir. Bu yüzden sağlıklı, mutlu, başarılı bir nesil için her çocuğa sahip çıkmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Oldukça renkliydi
DAÜ, Yeniboğaziçi Belediyesi ve Mağusa Ravelin Lions Kulübü Derneği iş birliğinde etkinlik gerçekleştirildi

YORUM EKLE
YORUMLAR
SAYFALARTüm Sayfalar
GAZİMAĞUSA MAHKEME 27.08.2025 TEKERE
GAZİMAĞUSA MAHKEME 27.08.2025
GÜZELYURT MAHKEME 19.08.2025
11.07.2025 MAHKEME
TEKERE 14.05.2025
MAHKEME 07.05.2025
GİRNE MAHKEME - 12.04.2025
İSKELE MAHKEME 07.04.2025
MAHKEME 21.03.2025
TEKERE
TEKERE İLANI
MAHKEME - BOŞANMA
İLAN
TEREKE İLANI
MAHKEME 2
MAHKEME
BOŞANMA-VELAYET
İLAN
Gazimagusa ilan
SIRADAKİ HABER
her yerde masonlar !!!!!!!!!!!! GÖSTERİŞ BUDALASI MASONLAR.