banner564

Olmadı Emre

Çalışmak için Kıbrıs’a gelen 26 yaşındaki genç kaldığı otel odasında hayatını sonlandırdı

Olmadı Emre
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Kuzey Kıbrıs’a çalışmak için gelen ve Gazimağusa’da bir otelde konaklayan 26 yaşındaki Emre Sarıgöz dün kaldığı odada ölü olarak bulundu.
Kaldığı otel odasında ölü bulunan genç adamın bir ay önce ülkeye geldiği ve bir turizm şirketinde çalışmaya başladığı öğrenildi. Aslen Sivas’lı olan Emre Sarıgöz’ün cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından memleketine gönderileceği kaydedildi. 
Gazimağusa’da bir turizm şirketinde çalıştığı öğrenilen Emre Sarıgöz, dün saat 17.00 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı üzerinde kaldığı otel odasında ölü bulundu. Sarıgöz’ün cansız bedenini otel görevlisinin bulduğu belirtildi. 
Sarıgöz’ün dün saat 14.00 sıralarında odasına geçtiği, saat 17.00’de temizlik yapan otel çalışanının genç adamı tavana asılı bir şekilde bulduğu öğrenildi.  
Otel personeli 112 acil servise haber verirken,  Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerine giderek incelemelerde bulundu. 
Talihsiz gencin cenazesi yapılan incelemenin ardından Gazimağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir ay önce çalışmaya geldi
Aslen Sivas’lı olan Emre Sarıgöz’ün bir ay önce ülkeye gelerek bir turizm şirketinde çalışmaya başladığı ve olayın gerçekleştiği otele yerleştiği öğrenildi. Sarıgöz’ün cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından memleketine gönderilmesi bekleniyor. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474