banner564

Örnek oldunuz

UBP Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Sertoğlu tarafsız yayıncılık yapan Diyalog’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Örnek oldunuz
banner598

 Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Hasan Sertoğlu, Belediye Meclisi üyeliğine aday olan arkadaşlarıyla birlikte Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

   Seçim propaganda dönemi boyunca yaptığı tarafsız yayınlar nedeniyle Akar’ı kutlayan Sertoğlu, bu tür yayın kuruluşların çok az kaldığına değindi. 
   Çok temiz bir kadro ile yola çıktıklarını belirten Sertoğlu, Lefkoşa’nın sorunlarını çözmek için seçmenlerden destek istediklerini söyledi.
   Sertoğlu “Diyalog gazetesi olsun, Diyalog TV olsun başarılı yayınlarıyla ülkemizde önemli bir yer almıştır. Özellikle tarafsız yayıncılık anlayışına teşekkürlerimizi ve takdirlerimizi sunuyoruz” dedi.

Çevre sorunları rahatsız ediyor
Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da, başından beri tüm siyasilere eşit mesafede durma anlayışıyla hareket ettiklerini ve tarafsız yayıncılık ilkesinden vazgeçmeyeceklerini söyledi. Ülke genelindeki çevre sorunlarına değinen Akar, şunları kaydetti:
“Yerel seçimler tabi, genel seçimler kadar olmasa da önemlidir çünkü günlük yaşantımızda yerel hizmetlerin çok büyük önemi vardır. Bizim medya kurumumuzun bulunduğu Sanayi Bölgesi özellikle sorunlar yumağıdır. Yaşamakta olduğumuz çok ciddi çevre sorunları vardır. Bazı sorunları kendi çapımızda özel şirketlerle anlaşarak çözmeye çalışıyoruz. Özellikle yaz aylarında çok ciddi sinek, haşare sorunu vardır bu bölgede. Çöp sorunu vardır, bir türlü önlenemeyen plastik atıklar vardır. Tabi ada genelinde ciddi çevre sorunları vardır. Hemen hemen her ilçemizde çok ciddi sorunların olduğunu ziyaret ettiğimiz köylerde görüyoruz. O nedenle çok önemli bir görevdir yerel yönetim. Hatta AB üyeliği için yanıp tutuştuğumuza göre, oradaki standartların yakalanması için de artık yeni bir şeylerin yapılması lazım. Belediyelerin eğitim ve sağlık alanında da daha etkin olmaları lazım. Bu yeni dönemde imkanlarda çok önemli ama Lefkoşa Türk Belediyesi önce nüfus olarak da çok geniş bir imkana sahiptir. Şartlar zorlanırsa daha çok gelirle daha çok kazançla, hizmetin verilebileceğine inananlardanım. Size ve ekibinize başarılar diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474