banner564

Özersay: Sessiz çoğunluk konuşacak

Bağımsız Cumhurbaşkanı Kudret Özersay, 19 Nisan’daki cumhurbaşkanlığı seçiminde sessiz çoğunluğun konuşacağını belirtti.

Özersay: Sessiz çoğunluk konuşacak
banner598
Özersay, cumhurbaşkanlığı seçimini Kıbrıs Türk halkının sadece Cumhurbaşkanını belirleme kararı olarak değil, ülke siyasetinin bundan sonra ne yöne gideceğini belirleyecek bir kırılma noktası olarak gördüğünü vurguladı.
Yapılan açıklamaya göre, Özersay, önceki gün Alsancak Spor Kulübü’nde düzenlenen kitle toplantısına katıldı.
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kudret Özersay yaptığı konuşmada, mevcut parti yönetimlerinin desteklediği adaylar yerine, halkın sahip çıkacağı gerçek anlamda bağımsız bir aday olarak göreve geldiği takdirde mevcut siyasi parti yönetimlerinde önemli değişiklikler olacağını düşündüğünü ifade tti.
Özersay, “Her partinin içinde temiz siyaset özlemini taşıyan, kendi partisinde var olan yönetimden ve yanlış siyaset anlayışından memnun olmayan çok sayıda kişi vardır. Bu seçimle göreve geldiğim gün, toplumun kendine olan güveni yeniden kazanmaya başlayacağına ve bunun da siyasi partilerin kendi içinde bir değişim talebinin yükselmesine yardımcı olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474