banner564

Özersay: Vatandaş adil hizmet istiyor

Bağımsız aday Kudret Özersay partizanlık ve adam kayırmacılıktan dolayı yaşanan adaletsizliğe işaret ederek, vatandaşların artık adil hizmet istediğini ve bunu da bir siyasi partiye vefa borcu olmayan, işinin ehli bir cumhurbaşkanının yapabileceğini söyledi.

Özersay: Vatandaş  adil hizmet istiyor
banner598
Özersay önceki gün KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği’ni ziyaret etti. Basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Özersay, ziyarette yaptığı konuşmada, adanın iki tarafı arasında alışverişler bakımından dengesiz bir durum bulunduğunu; bunun da ülke ekonomisinde ciddi kayıplara yol açabildiğini kaydetti. Özersay, yasakçı bir zihniyet olmaksızın bir takım tedbirlerin alınmasını ve kamuoyunda bir farkındalık yaratılmasını gerekli gördüğünü vurguladı. 
Ziyareti esnasında devletle ilgili siyasi değerlendirmelerde de bulunan Özersay, partizanlık ve adam kayırmacılıktan dolayı yaşanan adaletsizliğe işaret etti.
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, vatandaşların artık adil hizmet istediğini ve bunu da bir siyasi partiye vefa borcu olmayan, işinin ehli bir cumhurbaşkanının yapabileceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474