banner564

Özyiğit talimatı verdi

Yıldırım düşen Serdarlı İlkokulu çarşamba gününe kadar eğitime hazır hale getirilecek

Özyiğit talimatı verdi
banner598

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, önceki gün yıldırım düşmesi sonucu hasar gören ve bu nedenle eğitime ara verilen Serdarlı İlkokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  
Özyiğit, gerekli tamir ve yenileme çalışmalarının başlatıldığını ve okulun 2 Ocak Çarşamba gününe kadar eğitime yeniden hazır hale getirileceğini açıkladı.
Bakan Özyiğit’e incelemeleri sırasında Bakanlığa bağlı İlköğretim Dairesi Müdürü İlkşen Varoğlu Atik ile Bakanlık İnşaat Birimi Amiri Tankut Rıfkı eşlik etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım, Serdarlı Muhtarı, Okul Müdürü ve yetkililerle birlikte okulda incelemelerde bulunarak yıldırım düşmesi sonucu oluşan hasar konusunda ilgili bilgi alan Özyiğit, yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.
Yaşanan talihsiz olayın okul saatleri dışında gerçekleşmesi ve kimseye zarar gelmemesinin teselli kaynağı olduğunu belirten Özyiğit, Serdarlı Belediyesi’nin de olayın yaşanmasının hemen ardından yapılan çalışmalara destek verdiğini belirterek, başkan ve çalışanlarına teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473