banner564

Paraların bir  kısmı bulundu

Semih Admış ile İlhan Bala’nın 2 ay içinde Lefkoşa’da 12 araç soyduğu ortaya çıktı

Paraların bir  kısmı bulundu
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’de park halindeki bir araçtan hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan 27 yaşındaki Semih Admış ile 34 yaşındaki İlhan Bala hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlıların son iki ayda Lefkoşa bölgesinde 12 araçtan hırsızlık yaptıkları tespit edildi.Zanlılar dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, Semih Admış ile İlhan Bala’nın 7 Şubat tarihinde saat 18.00 sıralarında Lefkoşa'da Küçükkaymaklı bölgesinde bir iş yerinin yan kısmında park halinde bulunan Nadire Şen’e ait aracın sol ön camını araba buji parçası ile kırıp, çantasını çaldığını söyledi. Polis, çalınan çantada Bin 150 TL, 22 Dolar, 15 Euro, sürüş ehliyeti, Şen ailesine ait kimlik belgeleri,kredi kartı bulunduğunu açıkladı. 
Zanlıların hırsızlık yapıp kaçacakları esnada suçüstü yakalandığını kaydeden polis, araçtan çaldıklarının üzerlerinde bulunduğunu aktardı.

16 suçtan 12’si onlara ait
Polis, zanlıların sorgularında Lefkoşa’nın farklı bölgelerinde Ocak ve Şubat ayların içerisinde işlenen 16 benzer suçun 12’sini kendilerinin yaptığını itiraf ettiğini açıkladı. Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlıların ülkede turist vizesi ile bulunduklarını belirterek, teminata bağlanmalarını talep etti.
 Talebi değerlendiren mahkeme zanlıların 3 ayı aşmayacak bir şekilde cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474