banner564

Polis peşinde

Alayköy yakınlarında iki kişiye çarpan ve birinin ölümüne neden olan FK 150 plakalı araç sürücüsü olay yerinden kayboldu

Polis peşinde
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nda dün akşam meydana gelen kazada iki kişi ağır yaralandı. 
Alayköy Çemberi yakınlarında gerçekleşen kazada, FK 150 plakalı araç, yolu yaya olarak karşıya geçmeye çalışan iki erkek şahsa çarptı. 
Kaza sonucu yaralanan iki yaya Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralananlardan biri yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Kaza, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nda FK 150 plakalı aracı ile seyreden sürücünün, yolu yaya olarak geçmeye çalışan iki erkek şahsa çarpması sonucu gerçekleşti. 
Çarpmanın etkisi ile yaralılardan biri yol kenarındaki tarlaya savruldu. Ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar yoğun bakımda müşahede altına alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen ağır yaralananlardan biri yaşamını yitirdi.
Bangladeş uyruklu olabilecekleri tahmin edilen yayaların üzerinden kimlik çıkmadığı, isimlerinin tespit edilemediği belirtildi.
Yayalara çarpıp olay yerinden kaçan FK 150 plakalı araç sürücüsü ise geç saatlere kadar bulunamadı. Polis, plakadan araç sahibinin Örge Soğukpınar olduğunu tespit etti.  Ancak polis tespit ettiği söz konusu şahsı evinde bulamadı. 
Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibinin geniş çaplı soruşturmasının devam ettiği belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474