banner564

Refah seviyesi artar

Ticaret Odası yetkilileri ile görüşen Amcaoğlu, örgütlerle işbirliğinin önemli olduğunu belirtti

Refah seviyesi artar
banner598

 Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Verilen bilgiye göre, ekonomik sorunlarla ilgili fikir alış verişinde bulunulan görüşmede, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, ticaret hayatında bazı düzenlemelerin ivedi olarak hayata geçmesi noktasında Maliye Bakanı Amcaoğlu’nun iyi niyet göstereceğinden şüphe duymadıklarını kaydetti. 
Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu ise, ülkenin refah seviyesinin arttırılması için örgütlerle işbirliğinin önemli olduğunu belirtti.

Amcaoğlu, Telsim heyetini kabul etti
Öte yandan  Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Telsim Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Kazak’ı kabul ederek, görüştü.  
Yapılan açıklamaya göre, Amcaoğlu, ülkede istenilen çağdaş noktaya ulaşabilmek için önce, altyapı, bilişim ve inovasyonu getirmenin projelerini üretmek gerektiğini aksi halde gelecekten bahsetme şansının pek mümkün olmayacağını söyledi. 
Cenk Alper de kabulde yaptığı konuşmasında, KKTC Telsim olarak misyonlarının, ülkenin ve ülke insanının faydasına olacak yatırımlarla adada kalıcı izler bırakmak olduğunu kaydetti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474