banner564

Şaka gibi ölüm

Geceyi damda uyuyarak geçiren 22 yaşındaki Christopher, sabah kalkıp aşağıya inmek isterken ayağı takılarak ikinci kattan aşağıya düştü ve hayatını kaybetti

Şaka gibi ölüm
banner598

 Melin DOBRAN

Lefkoşa dün sabah güne acı bir haberle uyandı. Taşkınköy’de Şehit Sebahattin Sokak’ta bulunan bir apartmandan saat 06.00 civarında Christopher Tinotende Chidziva (E-22) isimli genç, düşerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Zimbabwe uyruklu olan Chidziva, misafir olarak kaldığı apartman dairesinin, ikinci katının damında uyuyordu. Yetkililerin tahminine göre Chidziva, uyanıp ayağa kalktığı sırada dam üzerinde bulunan yırtık halı parçasına ayağının takılması sonucu, dengesini kaybedip, önce apartmanın altında bulunan aracın üzerine düştü, ardından da yere düşerek, olay yerinde hayatını kaybetti. Chidziva’nın naaşı, otopsi yapılmak üzere Lefkoşa devlet hastanesi morguna götürüldü.
artmanın altında bulunan aracın üzerine düştü, ardından da yere düşerek, olay yerinde hayatını kaybetti. Chidziva’nın naaşı, otopsi yapılmak üzere Lefkoşa devlet hastanesi morguna götürüldü. 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473