banner564

Sakız kutusuna sakladı

Girne’den konser için Gazimağusa’ya giden 19 yaşındaki gencin sırt çantasında uyuşturucu bulundu

Sakız kutusuna sakladı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Girne’den Gazimağusa’ya bir üniversitenin kampüsünde gerçekleştirilen konsere giden 19 yaşındaki Seyfettin Efe Tekin üzerinde uyuşturucu bulunarak tutuklandı.
Konsere girişte arama yapan polislere yakalanan zanlı gözaltına alındı. Polis, zanlının Girne’deki adresinde de uyuşturucu madde ele geçirdi. 
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, zanlının 26 Nisan 2019 tarihinde, Gazimağusa’da, bir üniversitede gerçekleştirilen konsere girişte arama yapan polisler tarafından sırt çantasında uyuşturucu bulunarak gözaltına alındığını söyledi.
Çantada sakız kutusunun içerisinde, bir gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu kaydeden polis, zanlının evinde de uyuşturucu madde olduğunu itiraf ettiğini anlattı.
Arkın, zanlı huzurunda, Girne’de bulunan ikametgâhında yapılan arama sonucunda, boks eldivenleri içerisinde, ayrı ayrı kâğıtlar içerisinde, 7 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde söyledi.

6 bin lira nakit ödedi
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Arkın, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının, 6 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve 50 bin TL tutarında şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473