banner564

Selim’in gözü döndü

İki küçük çocuğun gözleri önünde eşine bıçakla saldırıp ciddi şekilde darp etmekle suçlanan genç koca cezaevine gönderildi

Selim’in gözü döndü
banner598

  Suna ERDEN

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne dün bir aile içi şiddet olayı daha yansıdı. Bu kez olay yeri Kanlıköy olurken, eşini bıçak ile tehdit edip, tekme tokat döverek darp eden Selim Akın şikayet üzerine tutuklandı. Duruşmada zanlının 6 aylık ve 4 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde annelerine şiddet uyguladığı belirtildi.
Olayı soruşturan polis, zanlının ilk olarak 30 Mart 2019 tarihinde şiddet gösterdiğini ifade etti. Polis, zanlının sabah saat 07.00 sıralarında evlerinin salon kısmında, 6 aylık ve 4 yaşında olan kız çocuklarına hitaben "Sizi annenizden kurtaracağım" deyip akabinde mutfaktan 31 santimlik bıçağı alıp eşi D.A.'nın sırtına doğru yaklaştırıp "Seni öldürürüm, güvendiklerini de öldürürüm" demek sureti ile şiddet tehdidinde bulunduğunu anlattı. 
Polis, zanlı Selim Akın’ın 07 Nisan 2019 tarihinde ise saat 19:00’da kendisi ile alışveriş merkezine gitmek istediği gerekçesiyle eşi ile aralarında çıkan sözlü tartışma sonucu sol ayak kaval kemiğine sağ ayağı ile defalarca vurup, daha sonra ellerini yumruk yaparak sırtına defalarca vurup ciddi şekilde darp ettiğini belirtti.

Bıçak emare olarak alındı
Polis, 10 Nisan’da şikayet aldıklarını ve zanlının aynı gün tutuklandığını söyledi. Bıçağın emare olarak alındığını, komşulardan şiddet anlarını duyduklarına dair ifadeler alındığını söyledi. Polis, zanlının yolda mahkemeye gelirken ise, serbest kalması halinde çocuklarını kaçıracağı ve önüne çıkanı döveceğine dair beyanda bulunduğunu kaydetti. Zanlının çalışma izinli olduğunu belirten polis, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlıyı iki ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verirken, söz hakkı alan zanlı suçlamaları kabul etmedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474