banner564

"Seni kimseye yar etmem" dedi...

Eski kız arkadaşının nişanlanması üzerine evini basan Muzaffer Felek “Seni kimseye yar etmem” diyerek ölüm tehditleri yağdırdı

"Seni kimseye yar etmem" dedi...
banner598

Eski kız arkadaşının başka biriyle nişanlanmasını hazmedemeyen Muzaffer Felek, evi basıp, tehditler yağdırdı. Şikâyet üzerine tutuklanan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlının Gönyeli’de yaşayan eski kız arkadaşının evine izinsiz girip, “Seni kimseye yar etmem” diyerek ölüm tehdidinde bulunduğu belirtildi.
Soruşturmayı yapan polis, zanlının başka bir kişiyle nişanlandığı gerekçesiyle Gönyeli’de yaşayan eski kız arkadaşı R.Ç.’nin evine gidip, izinsiz içeriye girdiğini ve “Seni kimseye yar etmem. Üç kuruşa sattın bizi. Sadece seni değil kendimi de öldürürüm. Benim kaybedeceğim bir şey yok” deyip tehdit ettiğini söyledi. Polis, 21 Haziran saat 17.00 sıralarında meydana gelen olay sonrası zanlının gözaltına alınarak, hakkında soruşturma yapıldığını belirtti. Polis, olayla ilgili araştırmalarının tamamlandığını belirterek, zanlının yargılanmak üzere teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, 2 kefilin 50 biner TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartı ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 11:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit kondo
Halit kondo - 4 yıl Önce

Biri kokein den biri adam vurmaktan biri seni yar etmem deyip bicaklamaktan tutuklaniyorsa Benin dusunurum ve derimki aaah kibrisim seni bu hallere getirenler utansin

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473