banner564

Siber: “Makamlar icraat içindir”

Seçim çalışmalarına Tatlısu ve Geçitkale’de devam eden Siber, siyasetin söz verme değil, iş yapma sanatı olduğunu söyledi

Siber: “Makamlar icraat içindir”
banner598
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber önceki gün Tatlısu bölgesine ziyaret düzenledi. Geçitkale Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe de katılan Siber, bir tatil köyünde 65 yaş üstü insanlarla buluştu. Katılımcıların tek tek elini sıkıp sohbet eden Siber, sorularını yanıtladı, sorunları dinledi.
Siber konuşmasında, halkın seçim yorgunu olduğunu, ancak bu seçimin öneminin çok büyük olduğunu söyledi.
Siber, “Bu seçim; bir düşüncenin, farklı bir öngörünün, farklı bir anlayışın seçimidir, değişimi gerçekleştirme gücümüzü göstermenin seçimidir” dedi. 
CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, Seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlatan Siber, meclis başkanlığında yürüttüğü Lefkoşa Meydanlar Projesi tamamlandıktan sonra başkent Lefkoşa’nın yeni bir çehreye kavuşacağını kaydetti. Siber, gelecek nesillere kalacak olan toplumsal mirasların önemine değindi ve projede kendisine destek olan tüm kuruluşlara teşekkür etti.
Siyasetin söz verme değil, iş yapma sanatı olduğunu söyleyen Siber, makamların icraat için var olduğunu, makamların tek sahibinin de halk olduğunu söyledi.
Bir adayın halka, “Beni seçmezseniz geleceğiniz tehlikeye girer” şeklinde propaganda yaptığını söyleyen Siber, “Bu durum demokratik ülkelerde olmaz. 40 yıldır bu koltuktayım diyerek övünülmez, bu durum krallıklarda, feodal sistemlerde olur. Kıbrıslı Türklerin demokrasisi ileridir ve inanıyorum ki artık bu kısırdöngü kırılıyor” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473