banner564

Siber: “Umutsuzluğa gerek yok”

Sibel Siber, yeni yılda ülke insanının birçok sıkıntısının bertaraf olması için üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağını belirtti

Siber: “Umutsuzluğa gerek yok”
banner598
CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Lefkoşa Taşkınköy'de Şehit Kemal Ünal Caddesi'ni gezdi, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.
CTP’den verilen bilgiye göre, yol boyunca bulunan tüm mağaza ve dükkanları ziyaret eden Siber, hem esnafla hem de yeni yıl nedeniyle alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti, yeni yılda adaya; gelecek endişesinin yaşanmayacağı bir barışla tamamlanacak çözüm temenni etti.
Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, yeni yılda ülke insanının birçok sıkıntısının bertaraf olması için üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağını belirterek, halkın gelecekle ilgili umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini, bu umutlarının kaybolmaması için el ve gönül birliği içinde toplumun tüm kesimleri ile mücadele edeceğini belirtti. Bu arada,  Siber,  Lefkoşa Terminal bölgesinde her hafta kurulan açık pazarı ziyaret ederek pazar esnafıyla görüştü.
Sibel Siber, "2015 yılında siyasette ezberleri ve alışılagelmiş anlayışı değiştirecek yeni bir sayfa açılacağını" ifade etti. Esnaf ve pazarda alışveriş yapan halkın yeni yılını da kutlayan Siber, Lefkoşalıların yakın ilgisi ve içten davranışları için teşekkür etti.
Siber’e Terminal açık pazar ziyaretinde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gülle, Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın, Lefkoşa belediyesi meclis üyeleri Tolga Ahmet Raşit ve Hüseyin Kıral ile kadın ve gençlerden oluşan destekçileri eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474