banner564

Şiirler okundu şarkılar söylendi

Lefkoşa ve Dipkarpaz’da 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi

Şiirler okundu şarkılar söylendi
banner598
Lefkoşa ve Dipkarpaz’da 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Çocuk Bölümü, 2014-2015 sezonunda hazırladıkları gösteriyi 30 Mayıs Cumartesi günü sahneledi.
LTB’den yapılan açıklamaya göre, oyuncu Deniz Çakır’ın eğitmenliğinde sahneye çıkan çocuklar bir yıl boyunca öğrendikleri şiir, fıkra, şarkı ve skeçleri sundu.
Çocukların gösterisini LTB Başkanı Mehmet Harmancı da izledi. Çocuklar aynı gösteri 6 Haziran Cumartesi saat 15.00’te yine Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda sahnelenecek.
Gösteri sonrasında bir konuşma yapan Deniz Çakır, büyük fedakarlıklarla haftalar boyunca çocuklarını çalışmalara getiren velilere teşekkür etti ve çocukların da bu çalışmalarda kendilerine güven kazandığını, yaratıcılık yeteneklerini geliştirdiklerini ve birçok şey öğrendiklerini kaydetti. Gösteride okunan şiirleri çocukların kendilerinin yazdığını ifade eden Çakır, bunları dinlerken kendisinin de duygulandığını belirtti.

Karpaz Çocuk Şenliği yapıldı
Öte yandan Mehmetçik Belediyesi'nin, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle düzenlediği “1. Karpaz Çocuk Şenliği” yapıldı.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmetçik Festival Alanı'nda dün saat 09.00’ da kortej yürüyüşüyle başlayan 1. Karpaz Çocuk Şenliği, köydeki Balanokko meydanında etkinliklerle devam etti. 
Şenliğe, Karpaz bölgesindeki Mehmetçik İlkokulu, Çayırova İlkokulu, Kumyalı İlkokulu, Yedikonuk İlkokulu, Şht. Menteş Zorba İlkokulu, Büyükkonuk İlkokulu, Ziyamet İlkokulu, Yeni Erenköy İlkokulu, Dipkarpaz İlkokulu’ndan bine yakın öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474