banner564

Şikayetler işe yaradı

Bakan Taçoy önümüzdeki ayın başında Gönyeli-Boğaz yolunun yeniden yapılandırılacağını açıkladı

Şikayetler  işe yaradı
banner598
 Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Alayköy ile Türkeli arasındaki yolun tamir ve kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.
Bakan Taçoy önümüzdeki ayın başında halkın şikâyetlerine neden olan Gönyeli-Boğaz yolunun da yeniden yapılandırılacağını açıkladı.
Alayköy-Türkeli yolundaki sıkıntıları bu güzergâhı kullandığı zamanlarda gözlemlediğini, halktan da bu konuda birçok şikâyet aldıklarını aktaran Taçoy, “Genelde tüm yolların bakıma ihtiyacı var. En kötülerinden gitmek suretiyle bazı yollarda yamalama, bazılarında ise yeniden yapılandırmalar söz konusu” dedi.
Hasan Taçoy, Lavinium Sitesi olarak bilinen yerdeki yolun asfaltlanmasının da en baştaki çalışmalar arasında yer aldığını vurguladı.
Öte yandan Bakan Taçoy’a incelemeleri sırasında eşlik eden Karayolları Dairesi Müdürü Hasan Nihat Erduran ile Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy da konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.
Erduran, 4 kilometre 75 metre uzunluğundaki yolun 6 metre genişliğinde 3’üncü sınıf bir köy yolu haline getirileceğini söyledi. Erduran, bu yol için yaklaşık 650 bin TL harcanacağını kaydetti.
Alayköy Belediye Başkanı Manisoy ise açıklamasında TC Yardım Heyeti ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473