banner564

Sıkıntılar çözülecek

Gelibolu İlkokulu’nu ziyaret eden Dürüst, yöneticiler ve öğretmenlerle bir araya gelerek okuldaki eksikliklerle ilgili bilgi aldı

Sıkıntılar çözülecek
banner598
Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, başlattığı okul ziyaretleri çerçevesinde dün Gelibolu İlkokulu’nu ziyaret etti.
Dürüst, okul yöneticileri ve öğretmenlerle de bir araya gelerek okuldaki eksikliklerle ilgili bilgi aldı. 
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, hedefin ülke genelindeki tüm okulların sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde eğitim vermesini sağlamak olduğunu vurgulayan Dürüst okul ziyaretlerine devam ederek, eksiklikleri yerinde inceleyeceğini ifade etti.
Dürüst, 1974’ten bugüne ilk kez, 4 yaştan lise sona kadar ülkedeki tüm okullardaki öğrenci ve öğretmenleri kapsayacak şekilde, ortopedik sıra, sandalye, masa ve dolapların yenileneceği büyük bir ihaleye çıkıldığının müjdesini yineleyerek, bunun önemli bir vizyon ve reform olduğunu belirtti.

Lionslardan Dürüst’e ziyaret
Öte yandan, Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü, eğitime yaptıkları katkılar için destek talep etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst’ü ziyaret etti.
Fatma Sabri Başkanlığındaki lions heyeti, Dürüst’e, kulübün çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Sabri, Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü’nün, özellikle kanser hastalarına, ihtiyaçlılara ve eğitime büyük katkılar yaptığını anlattı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474