banner564

Soruşturma Tamamlandı

21 gram uyuşturucu ve 10 kök hintkeneviri ile yakalanan eczacı Omar Abu Awaileh kefaletle serbest kaldı

Soruşturma Tamamlandı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
İskele’de, ikametgahında yapılan aramada 21 gram hintkeneviri ile 10 kök hintkeneviri bitkisi bulunan  Omar Abu Awaileh, soruşturmasının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, 8 Temmuz 2019 tarihinde, zanlının ikametgâhında yapılan arama sonucunda, garaj kısmında, muhtelif saksılarda, 10 kök hintkeneviri bitkisi, yine garaj içerisinde 18 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile mutfak dolabında 3 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini anımsattı.
Mutfak bangosunun üzerinde de bir miktar hintkeneviri tohumu bulduklarını aktaran Yıldırım, zanlının suçunu itiraf ettiğini de hatırlattı.
Zanlı aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Yıldırım, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 

İki kefil buldu
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Dilşah Karayel, zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde, 100’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473