banner564

Suçlamaları kabul etmiyor

Taşkan Taksi’de şoför olarak çalıştığı dönemde hırsızlık yaptığı iddiası ile tutuklanan Gökhan Tornacı hakkındaki soruşturma sürüyor

Suçlamaları kabul etmiyor
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’da Taşkan Taksi isimli durakta şoför olarak çalıştığı dönemde hırsızlık yaptığı iddiası ile tutuklanan Gökhan Tornacı hakkındaki soruşturma sürüyor. Zanlı dün ek süre talebi ile yeniden mahkemeye çıkarılırken, duruşmada suçlamaları kabul etmediğini söyledi. 
   Soruşturmayı yapan polis, zanlının 2018 yılı Ağustos ayı içerisinde şoför olarak çalıştığı Taşkan Taksi isimli işyerinden gün içerisinde kullanmış olduğu TPU 798 ve TPZ 889 plakalı araçlardan temin etmiş olduğu 18 bin 10 TL nakit parayı işyerine vermeyerek çaldığını söyledi. 

Soruşturma sürüyor
   Polis, 17 Ekim’de, işyeri işletmecisi Taşkan Tütüncü’nun polise gelerek zanlı aleyhine şikayette bulunduğunu, zanlının telefonla aranarak polise çağrıldığını ifade etti. Zanlının polise gelmediğini,ev adresini de vermeyi ısrarla reddettiğini belirten polis, 23 Ekim’de hakkında tutuklama kararı çıkartıldığını açıkladı. 
   Zanlının müşterilerden toplamış olduğu paranın bulunamadığını belirten polis, Ağustos 2018 ayı içerinde taksiye müşteri olarak aldığı şahısların birçoğunun henüz bulunamadığını söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak yapılan soruşturmalarda zanlının 19 Ekim’de Girne Polis Müdürlüğüne giderek Taşkan Tütüncü adına düzenlenen toplam 10 bin 135 TL meblağlı iki adet çeki kaybettiği beyanında bulunduğunu, kayıp belgesi aldığının tespit edildiğini ve bu yönde de soruşturmanın devam ettiğini söyledi. 
   Polis, 11 Eylül 2018 tarihinde de zanlı Gökhan Tornacı’nın, Taşkan Tütüncü’nün adına olan 5 bin 135 TL’lik çekin arkasını Tütüncü’nün adına imzalayıp, sahteleyerek, bozdurduğunu belirtti. Polis, zanlı Gökhan Tornacı’nın ifade vermediğine, paranın bulunamadığına vurgu yapıp, 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme talep edilen süreyi onaylarken söz hakkı alan zanlı suçlamaları kabul etmedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474