banner564

Terör estirdi

Oktay Şölen, rahatsızlık verdiği için kendisini şikâyet eden Ayşe Kamburoğlu’nun işlettiği Tims Cafe Bar’a araçlı, sopalı ve silahlı saldırı düzenledi

Terör estirdi
banner598

 Onur ULAĞ

Girne;Çatalköy’de dün akşam saatlerinde 46 yaşındaki Oktay Şölen isimli şahıs ,Tims Cafe Bar’da terör estirdi. Oktay Şölen; Tims Cafe Bar’ın işletmecisi Ayşe Kamburoğlu’nun kısa bir süre önce kendisini polise şikâyet ettiği gerekçesiyle araçlı, sopalı ve silahlı saldırıya geçti. 
Zanlı önce müşteriler olmasına rağmen araçla mekâna dalıp, masaların üzerine doğru aracını sürdü, daha sonra yanındaki sopayla mekânın camlarını aşağıya indirdi. Bu saldırıdan sonra olay yerinden ayrılan zanlı, kısa bir süre sonra geri dönüp bu kez silahlı saldırı düzenledi. Zanlı belindeki silahı çıkarıp mekâna kurşun yağdırdı. Olayda yaralanan olmazken, zanlı polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Zanlının olay esnasında aşırı derecede alkollü olduğu öne sürüldü. Meydana gelen saldırıda Tims Cafe Bar harabeye dönerken, gözaltına alınan zanlının bugün Girne’de mahkemeye çıkarılması bekleniyor. 

Panik yarattı
Elde edilen bilgilere göre; saat 19.00 sıralarında Çatalköy’de Tims Cafe Bar isimli mekânda meydana gelen olay öncesi zanlı çevredeki bir barda içki içti. Aşırı derecede alkol aldığı iddia edilen zanlı Şölen, mekândan çıktıktan sonra aracıyla Tims Cafe Bar’a daldı. Müşteriler olmasına rağmen aracı masaların üzerine süren Şölen, daha sonra araçtan inip, yanında getirdiği sopayla mekânın camlarını kırdı. Zanlı, ayrıca Tims Cafe Bar isimli işletme yanında bulunan Master Foster isimli iş yerinin camlarına da vurup kırmak suretiyle hasar verdi. Aracına binip olay yerinden giden zanlı, bir süre sonra geri dönerek bu kez silahlı saldırı düzenledi.
Zanlı Şölen, yanında getirdiği silahla Tims Cafe Bar isimli mekâna kurşun yağdırdı. Mekânın önünde durup içeriye doğru defalarca ateş ettiği öğrenilen zanlı, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. 

Kendine yediremedi
Meydana gelen saldırıda yaralanan olmazken, Tims Cafe Bar harabeye döndü. Eski bir hükümlü olan, daha önce darp, kavga gibi suçlardan hüküm giyen zanlının saldırıyı işyeri sahibine sinirlendiği için yaptığı öne sürüldü. İşyeri sahibi Ayşen Kamburoğlu’nun mekâna gelip rahatsızlık yaratan zanlıyı polise şikâyet ettiği, bu nedenle zanlının bu saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.
Çatalköy’de terör estiren ve suçüstü yakalanan zanlı bugün Girne’de mahkemeye çıkarılacak. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474