banner564

Üçü de hapse gönderilecek

Profesyonel poker oyuncusu Kıbrıslı Türk Mehmet Hassan'ı, tuzağa düşürerek öldüren ve parasını çalan iki erkek ve bir kadın suçlu bulundu

Üçü de hapse gönderilecek
banner598
Kıbrıslı Türk Mehmet Hassan'ın geçen yıl Londra'da öldürülmesiyle ilgili üç kişi suçlu bulundu. 
Londra'daki Old Bailey Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen karar duruşmasında, 29 yaşındaki Nicholas Chandler ile 28 yaşındaki Kyrron Jackson'ın cinayetten, 25 yaşındaki Leonie-Marie Granger'in ise kasıtsız adam öldürmekten suçlu bulunduğu açıklandı. 
Davada, Chandler ve Jackson'ın arkadaşları Leonie-Marie Granger'i "yem olarak" kullanarak Hassan'ı nasıl tuzağa düşürdükleri ve parasını çalarak öldürdükleri ortaya çıktı. 
Polis davaya ilişkin yaptığı açıklamada, geçen yıl mart ayında 56 yaşındaki Hassan'ın evinde ölü bulunduğunu hatırlatarak, "Profesyonel poker oyuncusu Hassan'ın tuzağa düşürülerek öldürülmesiyle ilgili rollerinden dolayı iki erkek ve bir kadın suçlu bulunmuştur" denildi.

Ayakları bağlı halde bulunmuştu
Duruşmanın ardından mahkeme önünde açıklama yapan Mehmet Hassan'ın yeğeni Hassan Günay da, "Mehmet, tüm ailesi ve dostları tarafından sevilen bir adamdı. Mehmet eli açık, çok nazik, ailesine ve arkadaşlarına sorgusuz sualsiz yardım eden bir kişiydi" dedi.
Ailenin ihbarı üzerine geçen yıl Mehmet Hassan'ın Londra'nın kuzeyindeki evine giden polis, Hassan'ı yatak odasında ayakları bağlı halde bulmuştu. Otopsi sonucunda, Hassan'ın ölümüne boynundaki ve göğsündeki yaralanmaların neden olduğu ortaya çıkmıştı.

Sterlinleri havaya saçıp güldüler
Bu arada, polis tarafından yayımlanan cep telefonu görüntülerinde, Chandler ve Jackson'ın Hassan'dan çaldıkları 50 sterlinlik banknotları havaya saçtığı ve Granger'ın da güldüğü görülüyor.
Granger, Chandler ve Jackson'a verilecek hapis cezası sürelerinin bu ay belli olması bekleniyor.  

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474