banner564

Üstelik sermayesi yok

Park halindeki araçları çekiciye yükleyip, hurdacıya satan Haluk Kasap ile Ömer Yalçın’ın, bu işten 100 bin TL kazandığı iddia ediliyor

Üstelik sermayesi yok
banner598
Çiğdem AYDIN 

Pakistan uyruklu Syed İftikhar Shah’a ait taksi aracı, Lefkoşa Köşklüçiftlik bölgesinde boş bir arazide park halinde bulunduğu sırada çekici ile içindekilerle birlikte çaldıkları gerekçesi ile tutuklu bulunan Haluk Kasap ve Öner Yalçın’ın başka şahıslara ait araçları da çalıp hurdacıya sattıkları ortaya çıktı. 
Soruşturma amaçlı üç gündür poliste tutuklu bulunan zanlıların bugün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılmaları beklenirken, zanlıların araç satışlarından 100 bin TL aldıkları belirtildi.  Zanlıların Lefkoşa’da, boş bir arazi içerisinde bulunan iki ayrı şahsa ait iki aracı çekici üzerine yüklenip Haspolat’ta bulunan bir hurdalığa sattıkları araç satışından 100 bin TL para alan zanlıların benzer birçok suç işlediği de belirtildi. Zanlılar ilk etapta Pakistan uyruklu Syed İftikhar Shah’a ait taksi aracı çaldıkları gerekçesi ile tutuklanmıştı. Aracı çekici ile hurdalığa taşıyan zanlılar, bagajda bulunan altından, paraya ve eşyalara kadar birçok şey çalmıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474