banner564

Umutlar son günde

Yeni yıl için indirim kampanyaları düzenleyen kuyumcular, müşterilerini bekliyor

Umutlar son günde
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Yeni yıla girmeye sayılı günler kaldı. Aralık ayı başından itibaren yeni yıl kampanyası başlatan Lefkoşa’daki kuyumcular,  son güne kadar bekleyeceklerini söyledi. Ekonomik krizi, halkın alım gücünü dikkate alarak fiyat belirlediklerini ifade eden kuyumcular, 31 Aralık gecesine 4 gün kaldığını, indirimli satışların da devam edeceğini belirtti. 
Diyalog’a konuşan kuyumcular, “Ekonomik durumu dikkate alarak yılbaşı kampanyaları düzenledik. Son güne kadar kampanyalar sürecek. Çünkü halkımız genelde hediye alımını en son güne bırakır. O nedenle son güne kadar indirimler devam edecek” dedi. 

Kuyumcular ne dedi…?

Göksel Macila (Macila Kuyumculuk):
Yılbaşı kampanyalarımızı döviz krizi nedeni ile yaklaşık üç ay önce başlattık. Biz bu yıl kampanyamızı yüzdelik indirimler şeklinde yapmıyoruz. Biz ürünlerimizi piyasada olması gereken gerçek fiyatlara satıyoruz ve peşin alımlarda indirimler uyguluyoruz. 
Şimdilik halkımız sadece inceleme yapıyor ve kampanyaları takip ediyor. İyi bir yılbaşı getireceğimiz inancındayız. Yeni yılın geride bıraktığımız yıldan daha kötü olmayan bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Laden Fellahoğlu (Fellahoğlu Kuyumculuk): 
Yılbaşı kampanyasını bir ay önce başlattık. Maliyetine satış yapacağız. Yüzde 50 ve 30 indirim kampanyaları başlattık. Halkın alım gücü çok düştüğü için bizler de böyle bir kampanya yapma kararı aldık. Yapmış olduğumuz kampanyalar sayesinde biraz da olsa satışlarda canlılık yaşandı.
Yeni yılın tüm halka sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini ve 2018 yılında yaşanan kötü olayların yeni yıldan sonra bir daha yaşanmamasını diliyorum.

Nazlı Sevinç (Sevinç Kuyumculuk):
Yaşanan ekonomik krize inat halkın alım gücünü rahatlatmak adına yılbaşı kampanyalarımızı başlattık. Kampanya yaparken ülkemizde yaşanan olumsuzlukları ve dövizdeki krizi göz önünde bulundurduk. Yüzde 40 ve 20 oranında indirimlerimizin yanı sıra tek taş yüzüklerimiz 299 TL, tek taş pırlantalarımız ise Bin 299 TL oldu.
Yeni yılın tüm halkımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi ayrıca 2018 yılında yaşananların 2019 yılında geride kalmasını diliyorum.

Cemal Macila (Macila Gümüşçülük):
Yılbaşı kampanyamızı yaptık. Yılbaşına güzel bir kampanya ile halkımıza hizmet veriyoruz. Şimdilik satışlar rutin gidiyor. Alışverişlerin son günde artacağı inancındayız. Halkımız “son gün hallederiz” diyerek alışverişlerini bırakıyorlar, bu nedenle yılın son gününe kadar işlerin açılabileceği ile ilgili ümidimiz var. Yeni yılın geride bıraktığımız yıldan çok daha iyi bir yıl olması ve geride bıraktığımız yılın son aylarında yaşanan üzücü olayların bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474