banner564

Uyku yapıyor mu?

Adem Kocabaş’ın ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından tutuklanan sürücü Aliye İnanoğlu’nun kullandığı kanser ilaçlarının etkisi araştırılıyor

Uyku yapıyor mu?
banner598

Suna ERDEN

Girne’de, 24 yaşındaki Adem Kocabaş’ın ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 İki aracın çarpışması sonucu gerçekleşen kazanın ardından tutuklanan sürücü Aliye İnanoğlu dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada kanser hastası olan zanlının kullandığı ilaçların etkisinin araştırılacağı; trafik açısından sakıncalı olup olmadığına bakılacağı açıklandı.
Soruşturmayı yapan polis, kazanın 23 Mart 2023 tarihinde saat 21.25 sıralarında, Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde meydana geldiğini anımsattı. 
Polis,  yönetimindeki KM 004 plakalı araç ile Alsancak istikametine doğru seyreden Aliye İnanoğlu’nun, Merit Park Otel kavşağını geçtikten sonra dikkatsizce önünde seyreden araçları geçmek için yolun sağına geçtiğini söyledi. Polis, sürücünün bu esnada karşı istikametten gelmekte olan Erdem Hondurlu yönetimindeki DZ 244 plakalı araç ile çarpıştığını belirtti.
Polis memuru, kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile DZ 244 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Süleyman Kocabaş (E-21), İbrahim Kaynarca (E-22) ve Adem Kocabaş’ın, Girne Dr. Akçiçek Hastanesine kaldırıldığını kaydetti. Polis,  Adem Kocabaş’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiğini söyledi.
Erdem Hondurlu'nun tedavisi Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde sürerken diğer yaralıların Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildiğini aktaran polis,  zanlından alkol testi için kan örneği alındığını açıkladı. Polis, alınan kan örneğinin analiz sonuçlarını henüz çıkmadığını belirtti.
Polis, kaza mahalline yakın birçok kamera görüntüsü tespit ettiklerini ve bunların incelemesinin sürdüğünü de açıkladı.
Polis, zanlının kanser hastası olduğunu, bazı ilaçlar kullandığını belirterek, “Kullanılan bu ilaçların trafik açısından bir sakıncası var mı? Uyku yapıyor mu? tüm bunların araştırılması gerekiyor” dedi.
Polis, bu nedenle İlaç ve Eczacılık Dairesi’nden görüş alınması gerektiğini belirtti.
 Alınacak birçok ifade olduğunu, soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 1 yıl Önce

Üzücü

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473