banner564

Uyuşturucu var Pizza yok

Hak-Sen Genel Başkanı İzzet Türkmen, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’ın cezaevinde görevli gardiyanların pizza yemesini yasakladığını savundu

Uyuşturucu var Pizza yok
banner598

 Eşit Hak ve Adalet Sendikası (Hak-Sen) Genel Başkanı İzzet Türkmen, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’ın cezaevinde görevli gardiyanların pizza yemesini yasakladığını savundu. Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, cezaevinde pizza yenmesinin yasaklandığını ancak her türlü suç aletinin olduğunu ifade ederek, “Cezaevinde, uyuşturucu, cep telefonu mevcut! Her türlü kesici ve delici alet mevcut ve pizza yasağı mı getirdiniz siz” ifadelerini kullandı. 

Pizza yok suç aleti var
Türkmen, Facebook’taki paylaşımında İçişleri Bakanı Baybars’a şu soruları yöneltti: 
 “Sayın Bakan adaya döndü mü dönmedi mi bilmiyorum ancak kendisine bir sorum olacak.  Merkezi Cezaevi’nde gardiyanların pizza yemesini yasakladınız mı? Eğer böyle bir yasak koyduysanız bir zahmet gardiyanların ne yiyip ne içeceklerine dair bir de menü hazırlaysanız iyi olur.  Bu arada cezaevinde, uyuşturucu, cep telefonu mevcut! Her türlü kesici ve delici alet mevcut ve pizza yasağı mı getirdiniz siz? Birde kime ve neye dayanarak pizza yediği için soruşturma açılmasını emrettiniz? Bunun da gereklerini bizlerle paylaşır mısınız lütfen? Birde bu direktifi Barcelona’dan mı verdiniz yoksa buradan mı ? 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473