banner564

Yargıları ileride

Galeriden aldığı aracı iade ederek peşinat olarak verdiği 15 bin Sterlin’i geri isteyen şahsı tehdit ettikleri iddia edilen amca ile yeğen teminatla serbest bırakıldı

Yargıları ileride
banner598

Galerinden satın aldığı aracı almaktan vazgeçen ve ön peşinat olarak verdiği 15 bin Sterlini geri isteyen müşterisini tehdit ettiği iddia edilen Oktay Felek ile kuzeni Ahmet Mete Emrehan Felek hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.  
Polis memuru, Oktay Felek’in sahibi olduğu REXS isimli Oto Galeri'den yurt dışından araç getirmek için 15 bin Sterlin ödeme yapan ancak aracı almaktan vazgeçen Erdal Özdal’ın parayı geri istemesi üzerine şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi. 
Polis, zanlının 18 Temmuz 2023 tarihinde cep telefonu ile Erdal Özdal'ı arayıp " Senle konuşacağız oğlum, senle görüşeceğiz, senin alacağın yoktur bizde. Sen bir yerde bir kelime daha konuş senin kafana sıkarım" dediğini açıkladı.
Polis, konuşma esnasında Erdal Özdal 'ın yanında bulunan kuzeni Ahmet Mete Emrehan Felek’in de "amcam sık derse kafana sıkarım" demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi. Polis memuru, şikayet üzerine zanlıların gözaltına alındığını, her ikisinin de mahkemeye çıkarıldığını ve haklarında 3 gün tutukluluk emri alındığını belirtti. Polis memuru, zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme, zanlıların kişi başı 20 bin TL kefalet senedi imzalaması, her biri için 2’er kefilin 200’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargı kararı verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474