banner564

Yoğun katılım oldu

Lefkoşa’da doğan ve büyüyen Metropol Süpermarket ikinci şubesini Girne’de açtı

Yoğun katılım oldu
banner598

 Ömer KADİROĞLU
   “Kaliteli ve hesaplı alışveriş” sloganı ile Başkent Lefkoşa’da yıllardır hizmet veren Metropol Süpermarket ikinci şubesini dün Girne Karakum’da hizmete açtı. Açılış törenine yoğun bir katılım oldu. 
   Açılışa UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, Genel Sekreter Hasan Taçoy, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, siyasiler, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
   Açılışta konuşan Metropol Süpermarket Kurucusu Mustafa Ersoy “Hayallerin gerçek olduğu bu özel günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Küçük yaşlardan beri hep fark edilir işler yapmayı hayal ettiğini ifade eden Ersoy, yurt dışında bulunduğu dönemlerde oradaki Süpermarketleri gördüğünde “bu gibi yerleri ülkemin insanları da hak ediyor” dediğini ve çalışmalara başladığını kaydetti. 
  Ersoy, 1991 yılında Metropol Süpermarketi kurmaya başladığını, müşterilere her bölgede hizmet verebilmeyi hedeflediğini ve bugün bir hayali gerçekleştirdiklerini kaydetti. Metropol’ü diğer tüm bölgelerde de hizmete açmak için çalışma yapacaklarını ifade eden Ersoy, “Lefkoşa açılışında Lefkoşa Belediyesi yetkililerine Metropol her zaman örnek göstereceğiniz bir yer olacak diye söz verdik ve öyle yaptık. Şu anda burada her alanda örnek olacağımızın sözünü Girne Belediye Başkanımıza ve siz değerli halkımıza veririm” diyerek sözlerini tamamladı.   
Güngördü: Büyük mutluluk duyduk
   Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne’nin orta ölçekli bir Avrupa kenti gibi gelişmeye devam ettiğini söyledi. Girne’nin 1974 yılından itibaren Turizm kenti daha sonralarda ise öğrenci kenti olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden Güngördü, Metropol Süpermarketin kentin en doğru yerinde hizmete girdiğinin altını çizdi. 
   Lefkoşa’da 1991 yılında başlayan süpermarket kuruluşunu bugün Girne’de Misafir etmekten çok büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Güngördü, Metropol ailesini tebrik ederek süpermarketin tüm halka hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474