banner564

Yollarda ölümle dans

Korkuteli Kavşağı’nda dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada üç araç ağır hasar görürken, tarlaya savrulan 5 kişi ağır yaralandı

Yollarda ölümle dans
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

   Kuzey Kıbrıs’ın bir numaralı sorunu olan trafik kazaları artarak devam ediyor. Dün öğle saatlerinde  Gazimağusa  - Lefkoşa Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Korkuteli- Dörtyol arasında meydana gelen kaza, 63 yaşındaki Kudret Natik’in dikkatsizlik sonucu önünde seyreden 63 yaşındaki Erkan Gökçekuş yönetimindeki araca arkadan çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisi ile savrulan Gökçekuş yönetimindeki araç ise 34 yaşındaki Yavuz Aydın kullanımındaki araca vurdu. 
Kaza sonucu üç araçta yol kenarındaki tarlaya savrulurken, 5 kişi yaralandı. Yaralılardan Lemi Evliya’nın kaburga kemiklerinin kırıldığı belirtildi. 

Tüm araçlar tarlaya savruldu
Polisten alınan bilgiye göre; kaza dün saat 15. 30 sıralarında Gazimağusa  - Lefkoşa Anayolu üzeri, Korkuteli- Dörtyol arasında meydana geldi. 
Kudret Natik, yönetimindeki KS 584 plakalı araç ile Lefkoşa istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, önünde aynı istikamete doğru seyreden Erkan Gökçekuş yönetimindeki PU 607 plakalı aracın arka kısmına çarptı.
Çarpmanı etkisiyle PU 607 plakalı araç yolun solundan çıkarak tarla içerisinde dururken, kontrolsüz bir şekilde savrulan KS 584 plakalı araç ise önünde sağ şeritte aynı istikamete doğru seyreden Yavuz Aydın yönetimindeki ER 894 plakalı araca vurdu.
Çarpışma sonrası her iki araç da refüj içerisinden karşı seride geçip ER 894 plakalı araç yol içinde, KS 584 plakalı araç ise yolun sağından çıkarak tarla içerisine savruldu.

Beş kişi yaralandı
Kaza sonucu PU 607 plakalı araç sürücüsü Erkan Gökçekuş ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Lemi Evliya (E-38) ,Kadir Cantaş (E-63) ve KS 584 plakalı araç sürücüsü Kudret Natık ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Mahmut Saymaz (E-54)  yaralandı. 
Yaralılar Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alınırlarken, Lemi Evliya kaburga kemiklerinde kırık teşhisi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473