banner564

‘Zafer bizim olmalı’

UBP Lefkoşa İlçesi İstişare Kurulu toplantısında, Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinde duruldu

‘Zafer bizim olmalı’
banner598

Ulusal Birlik Partisi (UBP) İstişare Kurulu toplantısı önceki akşam yapıldı.
UBP Tüzüğünün 86 ve 87’nci maddelerine uygun olarak yapılan toplantıya katılanlara aralarında nasıl bir ilçe? Nasıl bir UBP Gençlik Kolları? Nasıl bir UBP Kadın Kolları? Nasıl bir yönetim görmek istediklerine yönelik soruların da olduğu 28 maddelik bir anket uygulandı.
Bunun üzerine söz alan üyelerin söyledikleri divan tarafından kayıt altına alındı.
UBP’den yapılan açıklamaya göre, ortaya konulan görüşler önümüzdeki hafta MYK’da görüşülmek üzere Parti Genel Merkezi’ne gönderilecek.
UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu istişare toplantısında yaptığı konuşmada, önlerinde duran en büyük hedefin 2020 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak olduğunu belirtti.
Gardiyanoğlu, bu bağlamda örgütleri daha aktif çalışır duruma getireceklerini, çağdaş tüm olanaklardan yararlanacakları ve vatandaşa neden Cumhurbaşkanı’nın değişmesi gerektiğini en iyi şekilde anlatacaklarını kaydetti.
UBP Genel Sekreteri Hasan Taçoy da konuşmasında tüm ilçelerin çalışmalarını takdirle izlediklerini belirtti ve ancak olanla, yapılanla yetinmeyerek, daha ileriye gitmek için daha çok çalışıp daha çok iş yapacaklarını söyledi.
 
Tatar: Çok daha ileri 
UBP Genel Başkanı Ersin Tatar da konuşmasında, UBP’nin örgütlenmesini çağdaş olanakları da kullanarak çok daha ileri götüreceğini söyledi.
Tatar UBP’nin temel amaçlarının belli olduğunu, halka hizmet için çalışmalarına devam ettiklerini de ifade etti.
UBP Onursal Başkanı 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da konuşmasında sağlam örgüt yapısı, halka verdiği değerle UBP’nin bugünlere kadar başarıdan başarıya koşarak geldiğini belirtti.

Eroğlu’na doğum günü sürprizi
İlçe istişare kurulunda örgüt başkanlığında 32.yılını dolduran Taner Savun’a plaketi 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından verildi.
UBP’ye uzun yıllar hizmet veren Arif Çocuk’a plaketi ise Genel Başkan Ersin Tatar tarafından sunuldu.
Gecenin sonunda ise Onursal Başkan Derviş Eroğlu’nun doğum günü kutlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473