banner564

“Zor bir süreç olacak”

13 Kasım’daki kurultayda tek aday olan Tufan Erhürman, CTP’nin eski ayarlarına geri dönmesi için umutla ve azimle çalışacaklarını belirtti

“Zor bir süreç olacak”
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), 13 Kasım’da gerçekleştirilecek büyük kurultaya giderken genişletilmiş ilçe toplantılarını başlattı.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, ilki önceki gün akşam Girne’de gerçekleştirilen toplantıda partililere seslenen Genel Sekreter Tufan Erhürman, partinin izleyeceği politikalar ve “yeni” CTP’ hakkında bilgi verdi. Toplantıya yüksek katılım sağlanırken, partililerin motivasyonlarının yüksek olduğunu gözlemlediğini söyleyen ve Girne İlçesi’nde göreve gelen genç kadrodan etkilendiğini belirten CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman, yeni CTP’yi birlikte yaratacaklarını, çok çalışmaları gerektiğini kaydetti. 
Tufan Erhürman yaptığı konuşmada, zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini, umutla, azimle çalışacaklarını belirtti. 
Özeleştiri yapılmadığı takdirde yeni dönemde doğru hamleleri yapmanın çok da kolay olmayacağını vurgulayan Genel Sekreter Erhürman, uzun süredir Parti içinde birtakım çatışmalar, egosantrik, ben-merkezci duruşlar söz konusu olduğunu, yeni dönemde ‘yine birlikte’ derken temelde bunları ortadan kaldırmaları ve Partinin eski ayarlarına geri dönerek dayanışmayı, sevgi ve saygıyı görünür kılması gerektiğini vurguladıklarını kaydetti. 
Sol bir partinin temel misyonunun hizmet olduğunu ifade eden Erhürman, sol bir partinin halkın hizmetçisi olduğunu, bu hizmetin nasıl götürüleceğinin plan- projesinin de şimdiden hazır olması gerektiğini vurguladı. 

Kişi: Faaliyet planımız hazır
Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi de yaptığı konuşmada, kısa süre önce göreve geldiklerini, yoğun çalışmalara başladıklarını belirterek İlçe olarak önlerine koydukları hedeflerden bahsetti. Kurultaydan sonra ciddi bir faaliyet dönemine girileceğini belirten Kişi, seçildikten sonra iki ayaklı bir faaliyet planı hazırladıklarını, birincisinin örgüt içerisine dönük, diğerinin de halka yönelik olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473