Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) Tiyatro Kulübü, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi iş birliği ile hazırladığı, ünlü Fransız oyun yazarı Moliere’in ‘Cimri’ adlı oyununu, 20 Haziran Salı akşamı Üniversitede sahneledi.
Ünlü Fransız oyun yazarı Moliere tarafından 17. yüzyılda kaleme alınan ve Sabahattin Eyüboğlu tarafından çevrilen oyunun yönetmenliğini ARUCAD Modern Dans Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Handan Ergiydiren Doğan ve Oyunculuk Bölüm Başkanı Dr. Güneş Kozal yaptı.
Oyunun kostüm tasarımını Yrd. Doç. Dr. Handan Ergiydiren Doğan üstlenirken, Ada Güner, Selin Çolak, Yalın Doğasal, Yükselen Deniz, Doğa Arifoğlu, Özer Karanfiller, Ersan Çıkı, Merve Nisa Aygün ve Alihan Güneş rol aldı.
Oyunun sonunda görev alanlara teşekkür sertifikalarını üniversitenin kurucusu Erbil Arkın ve Rektörü Prof. Dr. Asım Vehbi verdi.
‘Cimri’ alkış topladı
Ünlü Fransız oyun yazarı Moliere’in kaleme aldığı oyun sahnelendi
SAYFALARTüm Sayfalar
Girne Aile Mahkemesi
Gazimagusa Kaza Mahkemesi Tereke ilanı 20/25
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


1