Kıbrıslı Türk gazeteci Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili yaptığı açıklamalarla uzun süre KKTC gündeminde kalan suç örgütü lideri Sedat Peker, dış politikaya katkı sağlamak için Suriye‘ye gideceğini, oradan da Güney Kıbrıs'a geçeceğini belirtti.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, dün gece sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.
Peker, "Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi" ifadelerini kullanarak, dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gittiğini ve oradan da Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan ve Ermenistan’a geçeceğini belirtti.
İlk durak Suriye
Sedat Peker, Güney Kıbrıs’a gideceğini açıkladı
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mutlu YILLAR - 4 yıl Önce
Şimdi Rum tarafında tatbikatta var, orada tatbikata da katıl savunmayı öğrenirsin ama unutma ki " BU HALKIN YENİLMEYECEĞİNİ, DEFANSİF BİR DURUMUNUN OLMADIĞINI AKSİNE OFANSİF BİR DURUMUNUN OLDUĞUNU " sakın unutma !
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


Ne kadar düşman ülke varsa hepsini ziyaret et ki ne mal olduğunu cümle alem görsün ki gördü! Nasıl bir adam(!) olduğunu herkes gördü. Seni savunanın kanı kurusun !