banner564

Allah’tan kemeri takılıydı

TIR’ın çarptığı ve metrelerce sürüklediği araç sürücüsü Emine Sencer, arka koltukta oturan 4 yaşındaki çocuğuna bir şey olacak diye çok korktu

Allah’tan kemeri takılıydı
banner598

 Çiğdem AYDIN

Başkent Lefkoşa’da dün yüreklerin ağızlara geldiği bir trafik kazası yaşandı. Trafik ışıklarından hareket eden TIR, yan şeridinde bulunana salon araca çarptı ve metrelerce sürkledi. TIR’ın çarptığı ve sürüklediği araçta 4 yaşındaki çocuğuyla birlikte seyehat eden Emine Sencer korku dolu dakikalar yaşadı. TIR’ın aracına çarpmasıyla neye uğradığını şaşıran ve büyük şok yaşayan Emine Sencer, arabadaki çocuğuna bir şey olacak diye çok korktu. Arabada bulunan 4 yaşındaki çocuk arka koltukta ve emniyet kemeri takılı olduğu için korkutan kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. 

Yolun diğer tarafına savurdu

Polisten alınan bilgiye göre korkutan kaza, Abdulhamit Koçar yönetimindeki TIR’ın, dün öğle saatlerinde, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı ile Şht. Hüseyin Ruso Caddesi’nin kesiştiği trafik ışıklarında Emine Sencer’in kullandığı araca vurmasıyla meydana geldi.
Trafik ışıklarının kırmızıdan yeşile dönmesiyle iki sürücü de bulundukları şerittien Hamitköy istikametine yöneldi. Sol Betmatik şeritten hareket eden TIR, Emine Sencer’in kullandığı araca çarparak yolun diğer tarafına savurdu. Ölen ya da yaralanmanın olmadığı kaza ucuz atlatıldı. Araçlarda hafif hasar oluşurken, sürücüler yara almadı.

“Arka koltukda 4 yaşında oğlum vardı”

Kaza anında şok geçiren Emine Sencer, olayın şokunu atlattıktan sonra Diyalog’a yaptığı açıklamada, arka koltukda 4 yaşında oğlunun olduğunu ve kaza anında ona bir şey olacak diye çok kortkuğunu söyledi.
Oğlunun kemerinin bağlı olduğunu ve kaza anında oğlunun araç içinde savrulmadığını ifade eden Sencer, “Ne olduğunu anlamadım. Bir anda yolun diğer tarafına doğru savruldum. Arabada 4 yaşında oğlumun olması beni kazadan daha fazla korkuttu. Neyse ki arka koltukta ve emniyet kemeri de bağlıydı”dedi. 
Kaza yerine gelen trafik polisleri olay yerinde incelemele yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2013, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473