Onur ULAĞ
Lefkoşa’nın Küçük Kaymaklı bölgesinde bu sabahın erken saatlerinde meydana gelen kazada 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü Azaz Amen yaralandı. Azaz Amen’in kullandığı motosiklete çarpan ve kimliği tespit edilemeyen araç sürücüsü ise olayın ardından kayıplara karıştı.
Elde edilen bilgilere Lefkoşa Bolu Yolu Sokak üzerinde bu sabah 00.20 sıralarında LR 594 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Azaz Amen’e (E-20) henüz kimliği tespit edilemeyen bir araç çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Amen, yol kenarında park halindeki başka bir araca çarptıktan sonra durabildi.
Kaza sonucu yaralan Azaz Amen, olay yerine çevre sakinleri tarafından çağırılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden hayati tehlikesi olmayan kazazedenin müşahede altına alındığı öğrenildi.
Öte yandan kazadan sonra polis, olay yerinden hızla uzaklaşan araç ve sürücüsünü bulmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Duyarsız sürücü aranıyor
Normal yolunda giden motosiklete çarptı kaçtı, 20 yaşındaki Azaz Amen ölümden döndü
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
1
“Federasyon artık mümkün değil”
2
Belediyeler güçlenecek
3
Herkes tüketmeli
4
Ercan’da tutuklandı
5
‘Beni ülkeme gönderin’
6
Benzeri görülmemiş kaza
7
11 Meşale Festivali, muhteşem dans gösterileri...
8
Lİ-DER’in Lefke Kampına katılan izciler bölge...
9
Sibel Can, Merit Park Hotel’de hayranlarının hafızalarından...
10
4’lü zirve Atina’da
SIRADAKİ HABER

