banner564

Halk öfkeli

Boru patladı, Gazimağusa’nın önemli bir kesimi susuz kaldı

Halk öfkeli
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
KKTC Su İşleri Dairesi’nin Yeniceköy bölgesinde yaptığı onarım çalışması nedeniyle Gazimağusa’da yaşanacak 3 günlük su kesintisinin süresinin uzatıldığı açıklandı. Gazimağusa halkı 3 gün yaşanan kesinti sonrası depolarında kalan son damla suyunda tükendiğini ve zor durumda olduklarını belirtti.
Gazimağusa Belediyesi’nden dün konuyla ilgili üzücü bir açıklama geldi.
Gazimağusa Belediyesi yaptığı açıklamada, Su İşleri Dairesi tarafından önceden 6 ile 9 Mayıs tarihleri arasında, Yeniceköy bölgesinde yapılacak çalışma nedeniyle kesintinin olacağı yönünde bir açıklama olduğu, ancak dün itibarıyla alınan yeni bilgide, Gazimağusa-İskele anayolu, eski Eyva Restoran yakınlarında oluşan başka bir patlak nedeniyle kesintinin süresinin uzayacağının öğrenildiğini ifade etti.
Su İşleri Dairesi yetkilileri tarafından arızanın ne zaman giderileceği yönünde net bir bilginin alınamadığını belirten belediye yetkilileri, söz konusu kesintilerin belediyeyi de olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, Su İşleri Dairesi tarafından arızaya ilişkin gelecek güncel bilgilerin halk ile paylaşılmaya devam edileceği açıklandı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tamer Karadeniz
Tamer Karadeniz - 1 hafta Önce

Ben bu densiz borulari sucluyorum..
Yöneticilerimiz pir-u pak..
Yoksa onların hesabı kitabı iyi..
Ne boruyymus ama..
Durmadan patlıyor..
Ya borularda, ya doseyenlerde, ya da dosettirenlerde bir şey var..

Tamer Karadeniz
Tamer Karadeniz - 1 hafta Önce

Magusada her ay 356 lira 19 kuruş belediyeye su abonman ücreti ödüyoruz.
Kullandığımız suyun bedelini de ayrıca yine belediyeye ödüyoruz..
Su İşleri Dairesine odemiyoruz ki..
Kesilen sulardan niye GMB sorumlu değil..
Para toplamak var, sorumluluk ve çalışma yok! = GMB...!

Magusalı
Magusalı - 1 hafta Önce

Bakanın pozundan geçilmiyor. Bulunmaz Hint kumaşı gibi. İş yapması sıfır. Herşey göstermelik. Ben o partiye hiç oy vermedim ve vermeyeceğim.

Magusalı
Magusalı - 1 hafta Önce

O kadar beceriksizdirler ki patlakları bile gününde tesbit edip hep birlikte yapamıyorlar. Bir şehire bir hafta su veremeyeceksin istifa edin ve gidin.

Magusalı
Magusalı - 1 hafta Önce

Bu sözüm yalnız bakana değil Başbakan da dahildir. Çünkü kabine onun kabilesidir. Ülkede bir hükümet var mı yok mu belli değil. Sorunlar diz boyu. Alt tarafı bir patlak tamiridir.

Magusalı.
Magusalı. - 1 hafta Önce

Sn. Belediye başkanı. Bu iş doktor olmaya benzemiyor. Su konusunda başkasına bağlısın. Yerel kaynaklarını aktif tutmalısın. Hiç olmazsa üç günde bir halkına su veresin. Yoksa seni arkadan virurlar. Kimseye güvenme.

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 1 hafta Önce

KKTC ‘ GRAK GRAK Su yok !!

Magusalı
Magusalı - 1 hafta Önce

Su olmayan su yani çamurlu ve acı su tonu 500 ₺ satıldığı söyleniyor.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473