banner564

Çetinkaya KOP’a başvuruyor

Başkentin Efsane takımı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndaki haklarını öğrenmek için girişim başlatacak

Çetinkaya KOP’a başvuruyor
banner598

 Ülkemizin Efsane lakaplı takımı Çetinkaya Kıbrıs Futbol Federasyonu’ndaki haklarının ne olduğunu öğrenmek ve bunları talep etmek amacıyla başvuru yapmaya hazırlanıyor.

Çetinkaya haklarını talep edecek
Yapılacak başvuruda KOP’un resmi üyesi olan Çetinkaya’nın KOP’un diğer üye kulüplere yaptığı yardımların yıllardır Çetinkaya’ya neden verilmediği sorgulanacak ve Çetinkaya’nın KOP’taki haklarının ne olduğu sorularak hakların talep edileceği öğrenildi.

Randevu talep edildi
Çetinkaya yönetiminin KOP yönetiminden randevu talep ettiği ve henüz randevuya cevap gelmediği öğrenilirken konunun sürüncemede bırakılmayacağı ve üzerine gidileceği belirtildi.

Başvuru bayramdan sonra
Konuyla ilgili yaklaşık iki aydır çalışmalarını sürdüren Çetinkaya Kulübü’nün özel bir komite ile bu girişimleri yürüttüğü ve bayram sonrasında KOP’a resmi yazının gönderilerek cevap isteneceği gelen bilgiler arasında.

Amaç futbol oynamak değil
Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Çetinkaya Kulüp Başkanı Ceran Tunalı başvuru ve randevu konularını doğrularken amaçlarının güneyde futbol oynamak değil. Kulübün haklarının ne olduğunu öğrenmek ve varsa bunları talep etmek olduğunu vurguladı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473