banner564

Başarı şansı yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğu Akdeniz'deki gerilim konusunda ilgili tarafları uyardı:

Başarı şansı yok
banner598

   Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SOCAR Star Rafinerisi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Doğu Akdeniz'deki gerginliğe değindi. Erdoğan, “Hidrokarbon kaynaklarına yönelik tek taraflı oldubittiler gibi başarısızlığa mahkûm girişimlerden üzüntü duyuyoruz” dedi. 

   “Ülkemiz ve kardeşlerimizi yok sayan teşebbüslerin başarı şansı olmadığını eninde sonunda tüm taraflar görecek” diyen Erdoğan, şöyle devam etti:
   " Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon kaynaklarına yönelik tek taraflı oldubittiler gibi başarısızlığa mahkûm çeşitli girişimlerden üzüntü duyuyoruz. Bu durum bölgemizde hala istikrarsızlık ve gerilimden beslenme politikalarından vazgeçemeyenler bulunduğuna da işaret ediyor. Türkiye olarak bu tür dayatmalara karşı cevabımızı hem sahada hem de diplomatik alanda en güçlü şekilde vermeyi sürdüreceğiz. Ülkemizi ve kardeşlerimizi yok sayan hiçbir teşebbüsün başarı şansı olmadığını eninde, sonunda tüm taraflar görecektir. Dostluğa, dayanışmaya, birlikte kazanmaya yönelik her teklife açık olduğumuzu buradan bir kez daha tekrarlamak istiyorum." 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473