banner564

Ortak çalışma yapılacak

DAÜ ile Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası arasında iş birliği protokolü imzalandı

Ortak çalışma yapılacak
banner598

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası arasında iş birliği protokolü imzalandı.
İmzalanan iş birliği protokolüyle, iki kurumun karşılıklı mutabakat ile KKTC kültür-sanat ve eğitim yaşamını geliştirmek, zenginleştirmek, düzenli ve her yurttaş için ulaşılır olabilmesi için ortak çalışmalar yapmasını sağlamak amaçlanıyor.
DAÜ’den verilen bilgiye göre, protokol imza töreni önceki gün saat 11.00’de dün DAÜ Rektörlük Toplantı Odası’nda gerçekleştirildi. Protokole, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ile KKTC Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil imza koydu.
Protokol İmza Töreni’nde DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu, DAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Pehlivan, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Çetin Aydar, KKTC CSO Koordinatörü Mustafa Kofalı ile KKTC CSO Şefi Ali Hoca da hazır bulundu.
DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hocanın imza töreninde yaptığı konuşmada, imzalanan iş birliği protokolünün kültürel ve sanat anlamında bir zemin oluşturacağına inanç belirtti.
KKTC Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Donangil de, ülkenin eğitim alanında en önemli markası olan DAÜ ile Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın imzalayacağı iş birliği ülkeye kültür sanat anlamında destek oluşturacağına inandığını ve sanatsal faaliyetlerin üst seviyeye geleceğini düşündüğünü vurguladı.
 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2022, 04:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474